Strap-On dildo

18cm Silicone Hollow Strap-On Pris: 649,00 Var den man du har alltid velat vara!När din fetisch lekar kräver de bästa materialen är det Fetish Fantasy Extreme Silikon Hollow Strap-ons som kommer göra dig nöjd! Tillverkad av 100% medicinsk Elite Silikon. Elite Silikon värmer snabbt upp till din kroppstemperatur och följer kroppens konturer, vilket ger dig den mest realistiska stimuleringen någonsin. Det är ftalat-fritt, latex-fri, icke-poröst och det säkraste material för sexleksaker på marknaden idag!Den ihåliga strap-on är perfekt för nybörjare och kan bäras av någon av parterna. För män med ED (erektil dysfunktion), gör den ihåliga strap-on att båda kan njuta av passionen av ansikte mot ansikte sex. Varje silikon band på selen justeras enkelt för att passa de flesta storlekar, och selen sitter på plats bekvämt när hettar till.… (16913)
20.5cm Hollow Strap-On Pris: 399,00 När hon vill bli mer utfylld än du kan erbjuda henne, är en ihålig strap-on dong det ultimata sättet att få henne att njuta till max med din "nya" extra stora penis. Dildos inner diameter är 4cm samt 15cm djup. … (20839)
20.5cm Strapless Strap-On Pris: 749,00 Strapless Strap-on dildo. Skickligt böjd i precis rätt vinkel, förblir denna strapless dubbel dildo inuti bäraren med varje passionerad stöt. Den ergonomiskt utformade dildo stannar på plats även när det går hett till så att du kan njuta av handsfree-penetration utan sele. Kan användas av båda könen och kan användas med endera änden i slidan, anus eller handen. Alla Elite dildos kan diskas i diskmaskin och tål kokning, så att du effektivt sterilisera dem. … (18657)
22.5cm Silicone Extension Pris: 799,00 Silicon Hollow Extension är den ultimata ihåliga strap-on förlängning för män av alla storlekar! Perfekt för dig som lider av erektionsproblem eller för tidig utlösning, denna ihåliga strap-on har en verklighetstrogen 22.5cm dildo och stretchiga justerbara elastiska remmar. Med ett avsmalnande huvud för att underlätta penetration. Dildon är gjord av mjuk elite silikon utvändigt, mned en styv insida med sammetslen yta mot din penis för exceptionell komfort. Den extra stora 4cm breda öppningen rymmer de flesta män. Selen är justerbar och passar dig med en midja upp till 127cm. … (22669)

23cm Silicone Twister Strap-On Pris: 899,00 Ta strapon sexlekarna till det yttersta med Extreme Fetish Fantasy. Dessa högpresterande strapons kombinerar det bästa av båda världar, en kraftig vinyl sele och en silikon dildo.Gjord för att tåla tuffa sexlekar, den kraftiga selen har justerbara remmar och en töjbar silikon O-ring. , Silikon dildo är tillverkad av 100% elit silikon och är gjort att leka hårt. Elite silikon värmer snabbt upp sig till din kroppstemperatur och följer kroppens konturer, vilket ger dig den mest realistiska stimuleringen någonsin. Ftalat-fritt, latex-fritt, icke-poröst silikon är det säkraste material för sexleksaker på marknaden idag!Dildo har en sele-kompatibel sugkopps bas som sitter på plats när hettar till. Den kraftiga sugkoppen fastnar på de flesta plana ytaor som golv, väggar, kakel och dörrar. Prova den i duschen!… (16917)
25.5cm Silicone Extension Pris: 849,00 Silicon Hollow Extension är den ultimata ihåliga strap-on förlängning för män av alla storlekar! Perfekt för dig som lider av erektionsproblem eller för tidig utlösning, denna ihåliga strap-on har en verklighetstrogen 25.5cm dildo och stretchiga justerbara elastiska remmar. Med ett avsmalnande huvud för att underlätta penetration. Dildon är gjord av mjuk elite silikon utvändigt, mned en styv insida med sammetslen yta mot din penis för exceptionell komfort. Den extra stora 4cm breda öppningen rymmer de flesta män. Selen är justerbar och passar dig med en midja upp till 127cm. … (22670)
25cm Silicone Hollow Strap-On Pris: 1.195,00 Var den man du har alltid velat vara!När din fetisch lekar kräver de bästa materialen är det Fetish Fantasy Extreme Silikon Hollow Strap-ons som kommer göra dig nöjd! Tillverkad av 100% medicinsk Elite Silikon. Elite Silikon värmer snabbt upp till din kroppstemperatur och följer kroppens konturer, vilket ger dig den mest realistiska stimuleringen någonsin. Det är ftalat-fritt, latex-fri, icke-poröst och det säkraste material för sexleksaker på marknaden idag!Den ihåliga strap-on är perfekt för nybörjare och kan bäras av någon av parterna. För män med ED (erektil dysfunktion), gör den ihåliga strap-on att båda kan njuta av passionen av ansikte mot ansikte sex. Varje silikon band på selen justeras enkelt för att passa de flesta storlekar, och selen sitter på plats bekvämt när hettar till.… (16918)
Apollo Strap-on Venus Penis Pris: 499,00 Roterande vibro penis (längd 9 cm, Ø 3 cm) med justerbara stretchband. Både vibration och rotation styrbart i 5 nivåer. Material: PVC. Batteridrift: 2st AA… (14439)

Beginner's Hollow Strap-On Pris: 349,00 Mångsidig strap-on för nybörjare som vill testa på strap-on sex. För kvinna till kvinna, för mannen som vill ha anal sexuell njutning från sin kvinna, eller för mannen med erektions problem som behöver lite extra stöd med den ihåliga dildon. Längd: 16.5cmDiameter: 5.1cmOmkrets: 13.3cm… (14543)
Beginners Strap-On for Him Pris: 399,00 Ger honom den anala tillfredsställelsen som han fantiserat om, slim jelly dong som är perfekt i storlek när man är en nyfiken nybörjare.… (14552)
Bend over Boyfriend Pris: 399,00 Få effekten av en Strap-on, utan att krångla med harness. Den "givande" parten får dessutom njuta av en alldeles egen dildo. Mjukt, men ändå stadigt material med skönt glidig känsla. Diameter ca 3,5 cm.… (19785)
Black Adjustable Strap-on Harness Pris: 749,00 För en helt ny upplevelse upptäck Electrosex med Strap-on! Harness tillverkad av bästa läder och som är helt justerbar för perfekt passform. Komplettera med Strap-on tillbehör och en electrobox och ni är redo för något av det skönaste man kan uppleva. Material: Läder… (14053)

Brazilian Strap-On Harness Pris: 249,00 Stilig string strap-on sele som är fullt justerbar för perfekt passform för just dig. Passar alla med ett midje mått upp till 152cm. Går utmärkt att maskintvätta. O-ringen passar till de flesta normal stora dongar.… (14591)
Bull Power StrapOn Pris: 349,00 Strap-on med latexpenis, justerbara spännen. Ihålig insida. Förlänger hans penis med ca 5cm. Djup 10 cm, inner Ø ca. 3 cm. Yttre Ø 4 cm. Material: Latex… (14522)
Butterfly Strap-on Pris: 299,00 Rosafärgad lay-on vibrator, fjärrilsformad. 10 vibrations nivåer. Bredd ca. 6 cm, längd 4.5–7 cm. Avtagbara remmar. Individuellt justerbara. … (21703)
Cumfy Strap-On #3 Pris: 389,00 Bekväm strap-on som är ett utmärkt val för både nybörjaren och den erfarne. Med sin ribbade dildo passar den både analt och vaginalt. Super bekväm sele som du justerar till perfekt passform för just dig. Storlek: 19cm, penetrerande längd 15cm… (14550)

Designer Strap-On Pris: 349,00 Strap-on som är ett utmärkt val för både nybörjaren och den erfarne. Med sin 18cm dildo passar den både analt och vaginalt. Super bekväm sele som du justerar till perfekt passform för just dig med 4 - vägs nylonband. Metall O - ringen håller allt på plats när det hettar till. Dildon med sugkopp ingår och kan tas loss och användas separat.   Passar midjor som äter upp till 112 cm Lår remmar passar upp till 102 cm… (20705)
Din guide till analsex med sexleksaker Pris: 0,00 Vissa älskar det, andra hatar det och många känner en kittlande nyfikenhet för att prova det. Allt fler upptäcker denna härligt erogena zon och känner att det är dags att introducera sexleksaker, eller bör vi säga baksaker, i sexet. Analsex med leksaker är helt enkelt hett, stimulerande och otroligt tillfredsställande. Området med ett fantastiskt överflöd av nervtrådar ger njutning åt alla kön. Män kan därtill känna sig extra priviligierade då den så kallade prostatakörteln, som befinner sig cirka 8 cm in i analen, är extra känslig för beröring. Förberedelse Analsex, med eller utan sexleksaker, är säkert och stimulerande om man gör det på rätt sätt. Därför är det viktigt att vara informerad och tänka på förberedelser så att det blir skönt för alla inblandade. Området vid analöppningen är fullt av blodkärl och nervtrådar. Detta gör att analsex kan vara makalöst stimulerande, men den känsliga vävnaden kan även ge upphov till smärta och blödningar om man inte tar hänsyn. Glidmedel är A och O när det kommer till analsex. Till skillnad från vaginan finns det inget naturligt glidmedel i analen. Därför används glidmedel för att undvika friktionsskador och smärta. Slutmuskeln i ändtarmsöppningen, även kallad ringmuskeln, är mindre tänjbar än vävnaden i exempelvis slidan och munnen. Försiktighet och ett sakta inträngande i analen är därför att rekommendera. För att sakta töja ringmuskeln kan fingrar med fördel användas till en början. Du behöver däremot inte vara orolig; det är inte farligt med analsex. Det gäller bara att lyssna på kroppen, använda glidmedel och ta det försiktigt till en början. Tar det ont är det helt enkelt fel sätt och ni behöver vara mer varsamma. Att välja sexleksaker för analsex Det finns ett stort och varierande utbud för allas smak när det kommer till leksaker för analsex. Analpluggar, analkulor, analdildos, analvibratorer, analfingrar, analteasers och listan fortsätter i en härligt skön evighet. Det går självklart att använda sexleksaker som inte är specifikt tillverkade för analsex. Däremot finns det en anledning till varför vissa sexleksaker är gjorda för ett analt ändamål. Dessa leksaker har till skillnad från vaginala sexleksaker en bred bas som gör att leksaken inte försvinner för långt upp i analen. En annan fördel med dessa breda baser är att de ofta passar perfekt på strap-ons. Sexleksaker för stimuli av prostatakörteln Prostatakörteln är känd som den manliga motsvarigheten till kvinnans G-punkt; P-punkten. Körteln befinner sig ett antal centimeter in i analen och kan kännas som en lätt utbuktning likt en kastanj med fingret. Med sexleksaker för prostatan kan du stimulera hans P-punkt. Analsexleksaker med en böjd utformning är ofta optimala för denna typ av stimulering. Om han aldrig tidigare har provat på prostatastimuli kommer han definitivt uppleva en ny sorts sensation.     Erik Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin. … (23488)
Din guide till pegging Pris: 0,00 När ni vill ha ett riktigt styggt äventyr i sänghalmen är det är dags för pojkvännen att ”bend-over”. Pegging, att en kvinna utför analsex på en man, är inte bara tillfredställande för alla parter utan även en orgasmisk upplevelse. Ombytta roller, dominans/underkastelse och anala orgasmer gör denna typ av sex ytterst populärt. Pegging är inte bara ett inslag i artisten Usher hemmagjorda sexvideor utan en företeelse som många svenska kvinnor och män uppskattar. För den nyfikna finns det massor att upptäcka och vi delar gärna med oss av våra fräckaste peggingtips. Vad är pegging? Även om Nationalencyklopedin inte har hunnit med i utvecklingen är vi säkra på att de inte skulle ha något emot vår definition av pegging. Det handlar om att en kvinna med strap-on-dildo utför analsex på en man. Alltså är analsex mellan kvinnor och kvinnor eller män och män inte samma sak som pegging, om än det såklart även är härligt skönt. Tillfredställande för alla parter Som sagt är det ett populärt, om än kanske inte så omtalat, inslag i mångas sexliv. Anledningen till dess popularitet är att det ger båda partnerna stor tillfredställelse. Snuskfaktorn är en sak, men den mentala upplevelsen av att byta roller och relationen mellan dominans/underkastelse är två starka anledningar. Dessutom tar det fysiska välbehaget av pegging mottagaren ofta till en utomkroppslig upplevelse. För män är stimulansen av den så kallade P-punkten en självklar orsak. P-punkten är mannens motsvarighet till kvinnans G-punkt och kan med fördel stimuleras med analsex. Mannen kan uppleva en helt ny typ av orgasm som är obeskrivligt intensiv. För kvinnor handlar det inte bara om att ge sin partner njutning utan en strap-on med två dildos kan ta peggingen till en gemensam orgasm. Så kommer du igång Analsex med strap-on är verkligen en hit, men pegging-konsten är mycket mer än att bara att köra på. Det viktigaste är att tänka på säkerhet så att det blir skönt för alla inblandade. Tvätta alltid strap-on-dildon mellan gångerna eller använd kondom.  Förberedelse handlar om renlighet (spola gärna tarmen) och att välja en dildo som är anpassad för strap-ons och analsex (mindre modeller är att föredra i början). Låt glidmedlet flöda och värm upp med fingrar för att sakta vänja ändtarmsöppningen. Guida den rikligt glidmedelsinsmorda dildon till ändtarmsöppningen och för sakta in den centimeter efter centimeter. Han behöver sin tid för att vänja sig vid sin nya bästa vän. Lite obehag till en början är vanligt, men pausa eller avbryt alltid vid omedelbar smärta. För pegging-oskulder är den klassiska missionären med ryggen mot underlaget en bra start och sedan kan ni jobba er upp mot att vara böjda över bordet eller ”doggystyle”. När han vant sig är det bara att hitta rätt rörelser; händerna på hans höfter brukar vara ett bra stöd. Testa er fram och han kommer definitivt att märka när dildon stimulerar den omtalade P-punkten. Upprepa till ni når orgasmiska höjder!   Matilda Är stockholms tjejen som har hittat kärleken på Sveriges framsida, när hon inte skriver artiklar åt Vuxen Magasin har hon fullt upp med helvilda Elvin. . … (24010)
Double Dongs Strap-on Pris: 399,00 Upplev ren lust – tillsammans! Hudfärgad strap-on dildo som ni fixerar till selen för dubbel njutning – njut av den kortare dildon själv och ta din älskare med den större dildon. Längd långa dildon ca. 19 cm, Ø 2.6–4.6 cm. Längd korta dildon ca. 13 cm, Ø 2.8–3.7 cm. Selen är justerbar. … (18589)

Double Strap-on Pris: 499,00 Dubbel vibrator för dubbel njutning.Med stretchband som håller den säkert på plats. Lilla vibratorn: längd 10 cm, Ø 3.5 cm.Stora vibratorn: längd 18 cm, Ø 2.5-3 cm. Varje vibrator med 3 nivåer av vibrationer. Material: PVCBatteridrift: 4st AA… (14487)
Easy Rider Pris: 279,00 Strap-on penis (ihålig inuti) med vibrationer. Stretch band av nylon, justerbara. Längd 17 cm, djup 11 cm. Inner Ø 3.5, yttre Ø 4.5 cm. Batteridrift: 2st AA… (14519)
Electro Rocket Strap-on Dildo Pris: 1.595,00 Size: 170mm Insertable length x 42mm Diameter (6.7" x 1.65") This is our large dildo in the strap-on range and has an authentic shape for sensual enhancement. The linear design means that no matter how much or how little is inserted, you will feel the electro sensations coming from either side of the strap-on dildo.… (14061)
Electro Wave Strap-on Dildo Pris: 1.349,00 This is our smaller dildo in the strap-on range and has a wavey shape for sensual enhancement. The linear design means that no matter how much or how little is inserted, you will feel the electro sensations coming from either side of the strap-on dildo.… (14059)

Elite 20.5cm Vibrating Hollow Strap-on Pris: 995,00 När era sexlekar kräver de allra bästa materialen är det Fetish Fantasy Elite serien som gäller. Tillverkas av den allra finaste silikon elite materialet. Den ihåliga vibrerande strap-on dildon kan bäras av båda män och kvinnor. För män med ED (erektil dysfunktion) gör den ihåliga strap-on dildon att ni båda kan njuta av passionen av sex ansikte mot ansikte utan att hon blir besviken. Varje band på silikon selen justeras enkelt för att passa de flesta storlekar, selen sitter på plats bekvämt . För att justera, dra åt remmarna tills de sitter åt. Banden kommer inte att flytta runt och kommer inte att lossna när det går vilt till i sängkammaren. Vibrator med 7 sköna vibrations program, fjärrkontrollen är även helt vattentätt. Ögonmask av silikon på köpet… (12967)
Elite 23cm Hollow Strap-on Pris: 799,00 När era sexlekar kräver de allra bästa materialen är det Fetish Fantasy Elite serien som gäller. Tillverkas av den allra finaste silikon elite materialet. Den ihåliga strap-on dildon kan bäras av båda män och kvinnor. För män med ED (erektil dysfunktion) gör den ihåliga strap-on dildon att ni båda kan njuta av passionen av sex ansikte mot ansikte utan att hon blir besviken. Varje band på silikon selen justeras enkelt för att passa de flesta storlekar, selen sitter på plats bekvämt . För att justera, dra åt remmarna tills de sitter åt. Banden kommer inte att flytta runt och kommer inte att lossna när det går vilt till i sängkammaren. Ögonmask av silikon på köpet… (12924)
Elite Universal Breathable Harness Pris: 499,00 Strap-on sele med töjbar O-ring av silikon att infoga en strap-on dildo eller vibrator (ingår ej). Justerbar för att passa alla storlekar. Sitter perfekt på höften. Tillverkad av spandex & lycra som är mjukt mot kroppen och mycket töjbar för en perfekt passform för just dig. Om du testat enklare selar tidigare och blivit besviken, då behöver du inte leta längre efter den perfekta, detta är en riktig kvalitets sele för dig som uppskattar kvalité och ofta använder dina sexleksaker. Material: Lycra & Spandex… (12227)
Everlasting Duet Strap-on Pris: 249,00 Njut av dubbelpenetrering med Everlasting Duet strap-on. Den vaginala dildon är ihålig för hans penis. Remmarna är justerbara (ben 32-46cm, höft 57-92cm).  Vaginal dildo är ca 15cm lång, diameter 4cm, analdildon är ca 13cm lång, diameter 2 - 2.6cm. … (22575)

First Time Vibrating Strap-On Set Pris: 599,00 Elegant Strap-on Set perfekt för nybörjare -  den låga sele har en sammetslen mjuk insida som känns bra mot huden, läcker g-string som är mycket stretchig för att passa de allra flesta.  Med en diskret placerad vibrerande bullet med 3-hastigheter i trosan som ger vibrationer där du vill ha dem allra mest. O-ringen av metall håller dildon säkert på plats när det hettar till i sovrummet. … (22629)
Fun Factory Amor Stubs Pris: 379,00 Amor är en lite mindre dildo med en strömlinje formad design. Passar även utmärkt för bakvägen Amor Stubs är tillverkad av 100% silikon, den är böjbar men ändå stadig. Med en stabil bas i botten gör den smidig att använda och passar även de flesta strap-on selar. Storlek: 14 cm - Ø 3,5 cm… (12204)
Fun Factory Bouncer Pris: 649,00 TAKE IT & SHAKE IT! Den unika dildon som reagerar på dina rörelser Intensifierad stimulation av de tre integrerade roterande kulorna Fyller ut dig, vågig form Längd av 18 cm Den vida basen stimulerar de yttre erogena zonerna och gör Bouncer 100% säker för analstimulans  Sammetslen yta Stadig form men ändå böjligt silikon skaft Låg profil bas som fäster mot de flesta plana ytor som golv och väggar Kompatibel med de flesta strap-on selar… (22949)
Fun Factory Magnum Stubs Pris: 479,00 En silikon dildo från Fun Factory för dig som vill ha en lite större, den lena silikon ytan gör att den ändå är enkel att föra in. Magnum Stubs är tillverkad av 100% silikon, den är böjbar men ändå stadig. Med en stabil bas i botten gör den smidig att använda och passar även de flesta strap-on selar. Storlek: 18.4cm Ø 3,8 cm Material: 100% Silikon… (12446)

Fun Factory Share Pris: 699,00 Äntligen här! Efterlängtade Share har ett namn som passar utmärkt, för här handlar det verkligen om delad njutning. Få effekten av en Strap-on, utan att krångla med harness. Den "givande" parten får dessutom njuta av en alldeles egen dildo. Mjuk, men ändå stadigt material, 100% silikon av högsta kvalitet. Och, som alltid när det gäller Fun Factory, snygg och stilren design. Material: 100% Silikon… (12452)
Fun Factory Share Vibe Pris: 995,00 SHAREVIBE är perfekt anpassad till den kvinnliga anatomin. Detta gör att den korta änden som tas in av den aktiva kvinnan sitter säkert på plats för att fullt ut kontrollera SHAREVIBE utan behov av en strap-on sele eller stöd från händerna. Det fasta silikon höljet är fast nog för att ge njutning till både den aktiva och den passiva delen, men också tillräckligt flexibelt för att anpassa sig till alla era positioner. Share Vibe ger massor med njutning med de intensiva vibrationer som den kraftfulla kulan som är placerad i mitten av vuxenleksaken skickar genom produkten.… (22183)
Fun Factory The BOSS Stub Pris: 479,00 Boss stub är idealisk för dig som gillar en lite bredare och mer realistisk dildo än de övriga i fun factory's sortiment. Med sitt stora runda huvud är den utmärkt för att stimulera både hennes g-punkt och mannens p-punkt. Dildon har en sugkopp i botten som gör den lämplig att fästa mot båda väggar och golv - fungerar även utmärkt tillsammans med en strap-on sele.… (21077)
Gigolina Vibrating Strap-on Pris: 549,00 Tjejer, testa en ny roll i sovrummet! Vibrator med sugkopp. Fixeras vid det syntetiska läderbältet. Placera runt midjan och justera bältet så den passar dig perfekt, du är sedan redo att ta din partner med den realistiskt penisformade vibratorn. (längd ca. 22 cm, Ø 4.5 cm) tillverkad av PVC. Smidig fjärrkontroll med tre vibrations nivåer.… (22156)

Heart Strap-On & Silicone Dildo Set Pris: 599,00 Bekväm strap-on i skinande röd PVC, 4-vägs justerbara remmar som passar upp till 152cm i höftmått. O-ring i gummi 3.8cm (1.5") i diamter, med möjlighet att byta till andra O-ringar. Lätt att sätta på, justeraras på några sekunder. Inklusive en liten silikon dildo som är utmärkt för analt / pegging.… (16999)
Hollow 25.5cm Strap-On Black Pris: 995,00 Den som säger att storleken inte spelar någon roll, har inte upplevt Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-OnStrap-On! Selen är utrustad med rejäla O-ringar av metall för att hålla Monster Dildon på plats samtidigt som det är komfortabelt för dig, selen är naturligtvis justerbar så den passar dig perfekt. Placera din penis inuti den ihåliga jätte dildon och ge din partner en åktur hon sent kommer glömma! Dildon mäter 25.5cm på längden och 15.9cm i omkrets. Ps, glöm inte att köpa glidmedel! Storlek dildo: 25.5 (Effektiv penetrerande längd ner till pungen 19cm)Ihålighet för penis: 2.6cm i diameter.… (14585)
Hollow 25.5cm Strap-On Flesh Pris: 995,00 Den som säger att storleken inte spelar någon roll, har inte upplevt Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-OnStrap-On! Selen är utrustad med rejäla O-ringar av metall för att hålla Monster Dildon på plats samtidigt som det är komfortabelt för dig, selen är naturligtvis justerbar så den passar dig perfekt. Placera din penis inuti den ihåliga jätte dildon och ge din partner en åktur hon sent kommer glömma! Dildon mäter 25.5cm på längden och 15.9cm i omkrets. Ps, glöm inte att köpa glidmedel! Storlek dildo: 25.5 (Effektiv penetrerande längd ner till pungen 19cm)Ihålighet för penis: 2.6cm i diameter.… (14586)
Hollow Strap-On Pris: 995,00 Den som säger att storleken inte spelar någon roll, har inte upplevt Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-OnStrap-On! Selen är utrustad med rejäla O-ringar av metall för att hålla Monster Dildon på plats samtidigt som det är komfortabelt för dig, selen är naturligtvis justerbar så den passar dig perfekt. Placera din penis inuti den ihåliga jätte dildon och ge din partner en åktur hon sent kommer glömma! Dildon mäter 25.5cm på längden och 6.3cm i diameter. Första halvan av dildon är inte böjbar för att ge max stabilitet, övre halvan är böjbar. Ps, glöm inte att köpa glidmedel! Storlek dildo: 25.5 x 6.3cm (Effektiv penetrerande längd ner till pungen 19cm)Ihålighet för penis: 3.3cm i diameter.… (14587)

Fetish Fantasy Double Delight Strap-on Pris: 499,00 … (14771)
Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Pris: 749,00 … (13419)

Fetish Fantasy Hollow Strap-on 20 cm Pris: 399,00 … (16808)


Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Nude Pris: 329,00 … (13612)
Fetish Fantasy Strap-on för Nybörjare Pris: 329,00 … (12562)

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator Pris: 949,00 … (14515)
Gigolina Vibrerande Strap-on Pris: 429,00 … (13438)

King Cock Hollow Strap-on Sele Set 28 cm Pris: 879,00 … (16538)
Magic Flesh Strap-on Pris: 449,00 … (15421)

Ouch! Delight Strap-on Pris: 359,00 … (14135)
Ouch! Pleasure Strap-on Pris: 379,00 … (13924)
Ouch! Strap-On med Justerbara Stroppar Pris: 369,00 … (14133)

Red Rider G-Punkt Strap-On Set Pris: 299,00 … (14506)

Sportsheets Diva Plus Size Strap-on Pris: 379,00 … (12337)
Sportsheets Strap-On Harness Vattentät Pris: 249,00 … (15121)

Tantus Feeldoe More Strap-on Röd Pris: 1.095,00 … (10278)
Tantus Feeldoe Slim Strap-on Blå Pris: 1.095,00 … (10280)
Tantus Realdoe Realistisk Strap-on Pris: 1.195,00 … (11666)

ALIAS FEMALE STRAP-ON VIBRATING Pris: 279,00 Skön strapon med vibrator Strap on med vibrerande njutning böjd dong realistisk ådror på denna populära och prisvärda strap-on. Med ett justerbart, elastiskt band med snabbkoppling för enkel koppling och en trådbunden enhet för att styra dig till dina orgasmiska höjdpunkter. Den multispeed tråd kontrollenhet kan du justera olika nivåer för önskad vibrationer, vilket ger dig - eller din partner - fullständig kontroll över orgasm och gör sexleken skön och roligt. Dongen är böjd uppåt för P och G-spot stimulering, med upphöjda ven detaljer och en kupig huvud för intensifierade förnimmelser, levererar verklighetstrogen vibrator. Material PVC Kön Unisex Längd på skaftet 15 cm Diameter ut 4 cm Vibrerar Ja Multi Speed Ja Batterityp 2 Batteries AA… (alias-female-strap-on-vibrating)
ANAL TEASER PINK Pris: 149,00 Analdildo som är strap-on kompatibel Dillio serien är utformad för att träffa precis rätt ställen varje gång. Med ett brett utbud av olika längder och former, med möjligheterna som är oändliga. Varje Dillio har en superstark sugkopp bas som fastnar på nästan alla plana ytor och är dessutom strap-on sele kompatibla. Färg Rosa Material PVC Diameter ca 3, 5 cm Längd skaft ca 11, 5 cm Bodysafe… (anal-teaser-pink)
ASA AKIRA - Porrfilm Pris: 319,00 The marathon Evil Angels: Asa Akira stars the Asian beauty in nine scenes, displaying her many-splendored sexuality from the perspectives of nine different directors. Asa and spunky, all-natural Jynx Maze play with anal freak Mike Adriano, enjoying gaping butthole speculum tricks, deep sodomy, ass-to-mouth filth, girl-girl rimming and an oral cum swap. French stud Manuel Ferrara? s intimate, raw footage exposes his private date with Asa. On a kinky lesbian date filmed by Belladonna, Asa and hot blonde Lea Lexis drench themselves in slimy lubricant, pleasure pussies and trade toe sex. Asa treats Jonni Darkko, Winston Burbank and viewers to a gagging, POV, deep-throat face-fuck. There? s an extreme, slobbery lesbian date with gorgeous blonde Jessie Volt and her enormous strap-on, as captured by Jay Sin. The star is dominant in a wicked face-sitting scene: she? s striking in fetish wear for solo masturbation: she? s passionate making love to Asian stud Keni Styles. Don? t miss her class in whoreticulture 101.… (asa-akira-porrfilm)
BONNIE ROTTEN BIG BLACK COCK DILDO Pris: 980,00 Bonnie Rotten dildo 30, 5 cm Bonnie Rotten Denna 30 cm stora svarta dildo görs i USA. Är gjord av ftalat-fri, latexfri, kroppssäker PVC. Den har en stark sugkopp bas, fastnar nästan på alla plana ytor, och rengöring är en lätt efter det roliga med en Toy Cleaner och varmt vatten. Det mjuka materialet är fast men tillräckligt flexibel för att anpassa sig till kroppens konturer! Liksom alla utsvängda-bas dildos, är denna jätte dildo strap-on sele kompatibel, men se till att din sele har en kraftig ring för att stödja vikten. - Inkluderar GRATIS glidmedel och Toy Cleaner - Kraftfull Suction Cup Base - Strap-on Kompatibel - ftalatfri införingsbar Längd: 27 cm. Diameter: 6, 4 cm… (bonnie-rotten-big-black-cock-dil)

CERAMIX NR. 4 Pris: 459,00 Keramiska sexleksaker Ceramix njutning med keramik. De är ihåliga och har en silikonpropp vid basen, så att du kan fylla dem med varmt eller kallt vatten. Värm upp eller kyl ner direkt och behålla den anpassade temperaturen i upp till 20 minuter. Fyll dem med varmt vatten för att ge din partner en het yttre massage eller iskallt vatten för att svalka och kyla. Med en bred, strap-on kompatibel bas, som passar med de flesta av Fetish Fantasy Serie Strap-on Selar. Färg Blå Sammansättning 100% Keramisk Diameter Utanför 3, 5 cm Längd Total 18 cm Bodysafe Förpackningens dimensioner 26 x 11 x 8, 5 cm Förpackningens vikt 0, 25 kg… (ceramix-nr-4)
CERAMIX NR. 5 Pris: 459,00 Ceramix Sexleksaker av keramik Ceramix njutning med keramik. De är ihåliga och har en silikonpropp vid basen, så att du kan fylla dem med varmt eller kallt vatten. Värm upp eller kyl ner direkt och behålla den anpassade temperaturen i upp till 20 minuter. Fyll dem med varmt vatten för att ge din partner en het yttre massage eller iskallt vatten för att svalka och kyla. Med en bred, strap-on kompatibel bas, som passar med de flesta av Fetish Fantasy Serie Strap-on Selar. Färg Lila Sammansättning 100% Keramisk Diameter Utanför 4, 5 cm Längd Total 19, 5 cm Bodysafe… (ceramix-nr-5)
CERAMIX NR. 6 Pris: 459,00 Keramiska sexleksaker Ceramix njutning med keramik. De är ihåliga och har en silikonpropp vid basen, så att du kan fylla dem med varmt eller kallt vatten. Värm upp eller kyl ner direkt och behålla den anpassade temperaturen i upp till 20 minuter. Fyll dem med varmt vatten för att ge din partner en het yttre massage eller iskallt vatten för att svalka och kyla. Med en bred, strap-on kompatibel bas, som passar med de flesta av Fetish Fantasy Serie Strap-on Selar. Färg Lila Sammansättning 100% Keramisk Diameter Utanför 4, 5 cm Längd Total 21 cm Bodysafe… (ceramix-nr-6)
CLIT SQUIRREL VIBR. STRAP-ON PURPLE Pris: 189,00 Färg Purple Material PVC Kön Unisex Vibrerar Ja Stimulerande Ja… (clit-squirrel-vibr-strap-on-purp)

DILDO SLIM 6 INCH PINK Pris: 269,00 Rosa dildo med stark sugkopp Pipedreams härliga och färgsprakande Dillio linje är utformad för att träffa och ge njutning precis på rätt ställen varje gång. Med ett brett utbud av olika längder och former blir möjligheterna är oändliga. Varje Dillio har en superstark sugkoppen bas som fastnar på nästan alla plana ytor och är dessutom strap-on kompatibel. Diameter ca 3, 8 cm Längd ca 18 cm Införingsbar längd ca 15 cm… (dildo-slim-6-inch-pink)
FETISH FANTASY CLASSIC STRAP-ON PURPLE - klassisk strap on Pris: 269,00 Färg Purple Material PVC Kön Unisex… (ff-classic-strap-on-purple)
FETISH FANTASY ELITE 9" DILDO BLACK Pris: 699,00 Strap on dildo för extra pris Silikon dildo med skön räfflad topp. Dildon har en sugkopp och är kompatibel med en strap-on. En riktigt bra dildo från Fetish fantasy, dessutom ingår en ögonmask. Kön Unisex Färg Svart Material Silikon Diameter Utanför 4 cm Längd Skaft 23 cm Bodysafe Vattentät… (fetish-fantasy-elite-9-dildo-bla)
Fetish Fantasy ELITE 9" HOLLOW STRAP-ON BLACK Pris: 899,00 Färg Black Material Silicone Kön Unisex Längd på skaftet 230 Diameter ut 50 Vattentät Ja… (fetish-fantasy-elite-9-hollow-st)

FETISH FANTASY ELITE VIBRATING 10" HOLLOW STRAP-ON BLACK Pris: 1.049,00 Färg Black Material Silicone Kön Unisex Längd på skaftet 255 Diameter ut 50 Vattentät Ja Vibrerar Ja Multi Speed Ja Multifunktionell Ja Batterityp 2 Batteries AAA… (ff-elite-vibr-10-hollow-strap-on)
FETISH FANTASY EXTREME - HOLLOW STRAP ON BROWN Pris: 799,00 Take strap-on sex to the extreme with the Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. This heavy duty hollow strap-on features a 10' inch long, 2. 5 inch thick phthalate-free rubber dong, held in place by a steel O-ring and leather harness. The comfortable leather harness easily adjusts to fit most sizes, while the durable metal O-rings hold everything together. A long hollow plastic tube, measuring 1 inch in diameter, is placed inside the rubber dong, making it perfect for both sexes to wear. Anyone who says size doesn't matter hasn't experienced this massive strap-on. Length: 10 inch (25. 5 cm) Insertable Length: 7 inch (18 cm) Width: 2. 25 inch (6. 5 cm) Inner Length: 6 inch (15 cm) Inner Diameter: 1. 25 inch (3 cm). Färg: Dark Brown Material: PVC Kön: Unisex… (fetish-fantasy-extreme---hollow-)
FETISH FANTASY EXTREME RUFF RIDER STRAP ON Pris: 699,00 Strapon med stor räfflad dildo En super strap-on som kombinerar det bästa av två världar-en tung vinyl sele och en elit silikon sug-cup dildo. Gjord för att tåla hårda lekar med en tunga och solid sele som har justerbara ben remmar och en töjbar silikon O-ring. Efter varje användning kommer selen forma sig allt mer efter använderaren och sitta bekvämare med tiden. Dildon är av medicinska kvalitets material som är allergitestade, kroppssäkra och formade för att ge njutning. Detta elit silikon värmer snabbt upp sig till kroppstemperatur och överensstämmer med kroppens konturer. Den är ftalat-fri, latex-fri, icke-poröst och säkraste sexleksaks material på marknaden idag! Dildon har en sele-kompatibel sug-cup bas som stannar på plats. Dess otroliga sug bas fastnar en plan yta-golv, väggar, kakel och dörrar. Prova den i duschen eller spa och tur! Enkel att rengöra med toycleaner, låt den ligga platt för att torka. Ni ska inte blöta eller doppa selen i vatten eller placera selen i tvättmaskinen eller diskmaskinen. Passar upp till midjemått 52 "(132 cm) (4X) Färg Svart Material Silicone Längd på skaftet ca 25 cm införingsbar längd Diameter ut 35 Vattentät Ja Multi Speed Ja Multifunktionell Ja… (fetish-fantasy-extreme-ruff-ride)
FETISH FANTASY EXTREME SPIRAL STRAP ON Pris: 699,00 Fetish Fantasy EXTREME SPIRAL STRAP ON Kör på till det yttersta med Fetish Fantasy Extreme Silicone Strap-on! Denna högpresterande strap-ons kombinerar det bästa av två världar- en tung vinyl sele och en silikon sugkopps dildo. Gjord för att tåla extrema fetisch lekar, denna tunga sele har justerbara ben och midje remmar och en stretchig silikon O-ring. Varsågod, försök att få denna robusta strap-on sele loss från midjan! Den formsyddadesignen kramar bekvämt kroppens konturer, så att du kan röra dig fritt och flexibelt utan obehag. Med varje användning, blir selen ännu mjukare och mer kroppsanpassad! Den tunga metallbands-spännets rem garanterar att det inte kommer lossna under aktion, medans snaps håller O-ringen på plats. Silikon dildo är gjord av 100% elit silikon och den är gjord för hårda tag. Det medicinska kvalitets materialet är allergitestat, kropps-säkert. Elite silikon värms snabbt till kroppstemperatur och överensstämmer med kroppens konturer, vilket ger användarna den mest realistiska stimuleringen dem någonsin mött. Det är ftalatfri, latexfri, icke-poröst och det säkraste sexleksak material på marknaden idag! Dildon har en sele som passar sug-cup bas perfekt och håller sig på plats när det börjar hetta till ordentligt. Den otroliga sug basen fastnar på alla plana ytor-golv, väggar, kakel och dörrar. Prova det i duschen eller badet! Är lätt att rengöra, ta bort dildo ur läderselen. Silikon dildon tål maskindisk, eller kan rengöras med Pipedream Toy Cleaner och varmt vatten. Rengör selen försiktigt med Pipedream Toy Cleaner och låt ligga platt för att torka. Absolut Inte blöta eller dränka selen i vatten eller sätta selen i tvättmaskinen eller diskmaskinen. Passar upp till midjan storlek 52 "(132 cm) Pink Material Silicone Längd på skaftet 130 Diameter ut 35 Vattentät Ja Multi Speed Ja Multifunktionell Ja Batterityp 3 Batteries AA… (ff-extreme-spiral-strap-on)

FETISH FANTASY EXTREME VIBR RUFF RIDER STRAP ON Pris: 899,00 Strapon med stor räfflad dildo En super strap-on som kombinerar det bästa av två världar-en tung vinyl sele och en elit silikon sug-cup dildo med vibrator. Gjord för att tåla hårda lekar med en tunga och solid sele som har justerbara ben remmar och en töjbar silikon O-ring. Efter varje användning kommer selen forma sig allt mer efter använderaren och sitta bekvämare med tiden. Dildon är av medicinska kvalitets material som är allergitestade, kroppssäkra och formade för att ge njutning. Detta elit silikon värmer snabbt upp sig till kroppstemperatur och överensstämmer med kroppens konturer. Den är ftalat-fri, latex-fri, icke-poröst och säkraste sexleksaks material på marknaden idag! Dildon har en sele-kompatibel sug-cup bas som stannar på plats. Dess otroliga sug bas fastnar en plan yta-golv, väggar, kakel och dörrar. Prova den i duschen eller spa och tur! Enkel att rengöra med toycleaner, låt den ligga platt för att torka. Ni ska inte blöta eller doppa selen i vatten eller placera selen i tvättmaskinen eller diskmaskinen. Passar upp till midjemått 52 "(132 cm) (4X) Färg Röd Material Silikon längd Skaft ca 25 cm införingsbar längd Batterityp 3 Batterier AA Bodysafe multifunktions Multi Vattentät Förpackningens mått 38 x 16 x 10, 5 cm Förpackningsvikt vikt~~POS=HEADCOMP 0. 67 kg… (fetish-fantasy-extreme-vibr-ruff)
FETISH FANTASY EXTREME VIBR TWISTER STRAP ON Pris: 899,00 Lek med en strap-on och upplev maximal njutning med Fetish Fantasy Extreme Silikon Strap-on! Denna högpresterande kavlitets strap-on kombinerar det bästa av två världar en stadig vinyl sele och en elit silikon dildo med sugkopp. Ett måste för er som vill ha det absolut bästa. Sköna vibrationer får ni även med denna dildo och strapon. Färg Pink Material Silicone Längd på skaftet 13 Diameter ut 3, 5 Vattentät Ja Multi Speed Ja Multifunktionell Ja Batterityp 3 Batteries AA… (fetish-fantasy-extreme-vibr-twis)
FETISH FANTASY ULTIMATE FANTASY DUFFLE BAG - Med 20st sexleksaker Pris: 1.599,00 Den största samlingen av kinky sexleksaker som någonsin gjorts! Fetish Fantasy har samlat över 20st vuxenleksaker i en väska. Värderas till 2600kr - sparar nästan 50%! ULTIMATE FANTASY DUFFLE Fetish Fantasy har satt ihop den ultimata mixen av produkter för både Ni som är nybörjare inom bondage och även för Er som är lite mer erfarna inom BDSM & Fetish, här finns lite av allt du kan tänkas behöva för en härlig stund i sängkammaren samlat på ett ställe Ultimate Fantasy Duffle Bag innehåller: Inflatable Position Master Flapper Paddle Bondage Tape Rope Cuff Cat O Nine Tails Hot Wax Candles Love Mask Vibrating Sex Ball Inflator Pump Door Jam Cuffs Hand Cuffs Bondage Belt Tether Set Ball Gag Feather Streamer Nipple Clamps Strap-on Lubricant- Toy Cleaner… (fetish-fantasy-ultimate-fantasy-)
FF ELITE 8" HOLLOW STRAP-ON PINK Pris: 799,00 Färg Pink Material Silicone Kön Unisex Längd på skaftet 205 Diameter ut 50 Vattentät Ja… (ff-elite-8-hollow-strap-on-pink)

FF ELITE VIBR.9" HOLLOW STRAP-ON RE Pris: 999,00 Färg Red Material Silicone Kön Unisex Längd på skaftet 230 Diameter ut 50 Vattentät Ja Vibrerar Ja Multi Speed Ja Multifunktionell Ja Batterityp 2 Batteries AAA… (ff-elite-vibr-9-hollow-strap-on-)
HIPSTER HARNESS PINK Pris: 399,00 Love Rider Hipster Harness Rosa stretch-to-fit, mjuk och skön trosa har en förstärkt frontpanel och inbyggt stretchigt universell ring som säkert håller de flesta strap-on prober. Där finns en innerficka för att lägga till din favorit stimulator, ingår ej. Säker och ren för kropp och njutning. Gjort genom att använda ftalat fria, giftfria material: 90% polyester / 10% Spandex trosor, 90% Nylon / 10% Spandex spetsar, silikon ring, 35% bomull / 65% polyester foder. Kategori: Kvinnor, Strap-Ons. Love Rider Hipster Harness är ett registrerat varumärke för California Exotic Novelties. Sexleksaker och sexuellt välbefinnande. Färgnyans kan variera. Färg Pink… (hipster-harness-pink)
HOLLOW STRAP ON 10 INCH FLESH Pris: 1.099,00 Strap-on sele för stora dildos När storleken har betydelse så kommer denna enorma strap-on definitivt uppfylla alla önskningar. En rigorös sele som är konstruerad för att hålla up den stora dildon som ingår. Hängslen och fästen runt bakdelen kommer ge en komfort vid användning som är svår att uppnå annars när man har en stor dildo med i lekarna. Dildon är en ihålig King Cock dildo. Ihåligheten gör att mannen kan föra in sin penis i dildo så att den sitter bekvämt under användning. Du kan justera selarna och den passar de flesta storlekar och former. Innehåll Sele Dildo King Cock 10 inch Liten flaska glidmedel Liten flaska med Toycleaner… (hollow-strap-on-10-inch-flesh)
HOLLOW STRAP-ON 10'' BLACK Pris: 899,00 Strap-on som ger dig staken din partner alltid drömt om Vill du få en kuk med extrem ökning i storlek och prestanda? Då är uppblåsbara Hollow Silicone Strap-On den ultimata strp-on sexleksaken för killar som vill bli enorma. Perfekt för män som lider av ED eller för tidig utlösning, denna ihåliga ger dig en massiv stake på 25 cm. En Elite Silikon dildo, med en extra stor ihålig öppning och har en super -stretchy justerbar sele med elastiska band. Med sitt avsmalnande huvud blir införande enklare och smidigare, den har dubbla lager för att ge behaglig känsla och är vibrerande dildo som känns supermjuk med sin Elite silikon på utsidan, medans den ihåliga kärnan har en mjuk yta för exceptionell komfort. Få den längd och omkrets har du alltid drömt om och det självförtroendet du behöver för att tillfredsställa din älskare som aldrig förr. Färg Svart Material Silikon Diameter 6 cm Längd Total 25 cm Bodysafe Ja… (hollow-strap-on-10-black)

HOLLOW STRAP-ON W BALLS 7'' FLESH Pris: 499,00 Stor stake med en ihålig strapon Har inte du alltid velat känna dig mer säker på din storlek och njuta av att uppfylla alla förväntningar på sexuell tillfredsställelse till din partner. Din partner vet att storlek spelar roll och ingenting kan uppfylla dina fantasier mer än att tillfredsställa din partners drömmar om en välutrustad hingst i sängen. Nu kan du lägga till både längd och omkrets och få den stake du alltid har drömt om och bli den man du vill vara med Fetish Fantasy-serien "7" Hollow Strap-On. Den bekväma elastiska selen justeras lätt för att passa de flesta storlekar, medan 7 '' ftalatfri PVC dildo kommer att stöta precis på rätt plats varje gång. Den är perfekt för män med ED, för tidig utlösning problem, eller någon som vill helt enkelt bara vill lägga till lite extra till deras partners stora glädje. Färg Flesh Material pvc Diameter 4 cm Längd Total 19 cm Längd Skaft 18 cm Bodysafe ja… (hollow-strap-on-w-balls-7-flesh)
I FUCKED MY BOYFRIEND'S BUTT Pris: 250,00 Porrfilm med strapon sex Genre Strap-on Discs 6 Characteristic Feature Package dimensions 19. 5 x 14 x 2. 5 cm Package weight 0. 24 kg Fucked My Boyfriends Butt 6pk: A wild tour over six discs that takes you deep into the twisted world of male submission! These movies are all about pegging! Watch the sick satisfaction on their faces when they dominate their willing boyfriends!… (i-fucked-my-boyfriends-butt)
KING COCK STRAP-ON HARNESS W/9" COCK FL Pris: 919,00 King Cock med strapon Kungen av dildos med strapon. Ge din partner den skönaste upplevelsen med denna strapon som har en dildo så verklig och naturlig att du knappt känner skillnaden. Färg Brun hudton Material pvc Diameter Utanför 5 cm Längd Total 23 cm Förpackningens dimensioner 30 x 14 x 8 cm Förpackningens vikt 0, 64 kg… (kc-strap-on-harness-w9-cock-fl)
LESBIAN ADV. STRAP-ON SPECIALISTS07 Pris: 249,00 Starring: Anikka Albrite, Sinn Sage, Sara Luv, London Keyes, Phoenix Marie, Dana Vespoli In the latest edition of this popular series, eight beautiful girls demonstrate their love of lesbian strap-on sex in four sizzling vignettes. Graduate student Sinn Sage shows country girl Anikka Albrite what some girls do for fun in the big city. Progressive artist Dani Daniels really gives it to conservative Lola Foxx after Dani is kicked out of their book club for bringing up gay overtones in the books they're reading. Professional mixed martial artist Phoenix Marie gets a visit from her former sports agent, Dana Vespoli, after firing her, and both ladies have the best makeup sex ever. Finally, London Keyes has a lot of explaining to do after best friend Sara discovers a harness and dildo in London's dorm room. Each scene features passionate lovemaking, intense orgasms, and energetic strap on sex! Director: Dana Vespoli Discs 1 Duration 130… (lesbian-adv-strap-on-specialists)

LETS BUTT FUCK MY BOYFRIEND Pris: 149,00 Vi sätter på min pojkvän med en strapon, kåta tjejer med stora strapons ger pojkvännen en riktigt påsättning Genre Strap-on Discs 1 Characteristic Feature Package dimensions 19. 3 x 13. 9 x 1. 7 cm Package weight 0. 08 kg Starring Anna, Anastasia, Olga Barz, Tania, Lesya, Ksenia, Ekaterina Lets see how they like a big stiff cock up their ass is their battle cry! These girls turn the tables on their boyfriends and the boys love it. These girls strap it on and shove it in until the guys cry uncle!!… (lets-butt-fuck-my-boyfriend)
MARMAIDS & UNICORNS Pris: 149,00 Starring: Beretta James, Lorelei Lee, Missy Minks, Nikki Darling, Isis Love, Ela Darling, Madison Young Award winning director Madison Young presents an orgasmic array of femmelicious fantasies come true. From the mythical magical fornication of seductress mermaids on the rocks fucking spellbound submissive sexy sailors to a horny corseted unicorn who is saddled up and fucked hard by a strap-on wielding mistress, this film has every filthy fairytale fantasy you can fathom. So saddle up on your magical pony and get ready for one wet and glitter filled fuck-fest that will lead you somewhere over the rainbow and beyond ecstasy. Director Madison Young Discs 1 Duration 155… (marmaids-unicorns2)
PANTY HARNESS W PLUG BRIEFS S/M Pris: 799,00 Strap-on trosa för perfekt komfort En strap-on trosa gjord av mjuk och stretchigt bomull som andas. Förstärkt frontpanelen för att ge bra stabilitet under användning. Två inbyggda-Fickor för att kunna placera Vibrations Bullets finns på trosan (ingår ej). Använd denna strap-on med någon Vac-U-Lock Kompatibel leksak. O-Ring Kompatibel (45 mm O-ring ingår). Försedd med elastiska gummiband runt resoren för att sitta bra Material Bomull Färg svart Storlek Small/Medium… (panty-harness-w-plug-briefs-sm)
PANTY HARNESS W PLUG DUAL STRAP L/X Pris: 699,00 Strap-on trosa för perfekt komfort En strap-on trosa gjord av mjuk och stretchigt bomull som andas. Förstärkt frontpanelen för att ge bra stabilitet under användning. Två inbyggda-Fickor för att kunna placera Vibrations Bullets finns på trosan (ingår ej). Använd denna strap-on med någon Vac-U-Lock Kompatibel leksak. O-Ring Kompatibel (45 mm O-ring ingår). Försedd med extra gummiband för att hållas extra bra på plats på. Material Bomull Färg svart Storlek Large/X-Large… (panty-harness-w-plug-dual-strap-)

PANTY HARNESS W PLUG DUAL STRAP S/M Pris: 699,00 Strap-on trosa för perfekt komfort En strap-on trosa gjord av mjuk och stretchigt bomull som andas. Förstärkt frontpanelen för att ge bra stabilitet under användning. Två inbyggda-Fickor för att kunna placera Vibrations Bullets finns på trosan (ingår ej). Använd denna strap-on med någon Vac-U-Lock Kompatibel leksak. O-Ring Kompatibel (45 mm O-ring ingår). Försedd med extra gummiband för att hållas extra bra på plats på. Material Bomull Färg svart Storlek Small/Medium… (panty-harness-w-plug-dual-strap-)
PANTY HARNESS W PLUG FULL BACK L/XL Pris: 699,00 Strap-on trosa för perfekt komfort En strap-on trosa gjord av mjuk och stretchigt bomull som andas. Förstärkt frontpanelen för att ge bra stabilitet under användning. Två inbyggda-Fickor för att kunna placera Vibrations Bullets finns på trosan (ingår ej). Använd denna strap-on med någon Vac-U-Lock Kompatibel leksak. O-Ring Kompatibel (45 mm O-ring ingår). Försedd med elastiska gummiband runt resoren för att sitta bra Material Bomull Färg svart Storlek Large/X-Large… (panty-harness-w-plug-full-back-l)
PANTY HARNESS W PLUG FULL BACK S/M Pris: 699,00 Strap-on trosa för perfekt komfort En strap-on trosa gjord av mjuk och stretchigt bomull som andas. Förstärkt frontpanelen för att ge bra stabilitet under användning. Två inbyggda-Fickor för att kunna placera Vibrations Bullets finns på trosan (ingår ej). Använd denna strap-on med någon Vac-U-Lock Kompatibel leksak. O-Ring Kompatibel (45 mm O-ring ingår). Försedd med elastiska gummiband runt resoren för att sitta bra Material Bomull Färg svart Storlek Small/Medium… (panty-harness-w-plug-full-back-s)
PEGGING 10 Pris: 249,00 Pegging, tjejer som sätter på killar! Dessa damer är trötta på att vara de som tar kuk och beslutade att de skulle sätta sina män istället. Se när de kör på med sina stora kuk strap-ons och tar sin kille med storm. Se upp killar, nu får ni kanske mer än ni tål!! Medverkande Mena Masonn Danica Dillonn Zoey Foxx Varaktighet 115 min Genre Strap-on Skivor 1… (pegging-10)

Realistic Dildo Flesh - 15 cm Pris: 229,00 Super realistisk dildo på Lagom 15cm Placera denna dilos på ett plant underlag och njuta av handsfree tid med dig själv eller din partner. Dildon är härligt mjuk, smidig och har en tillfredsställande textur och realistisk ådriga detaljer. Så om du gillar känslan av att hantera den äkta varan, då måste du lägga till denna realistiska dildo till din samling av sexleksaker. Dess rundade, svullna ollon gör insättning enkelt och super tillfredsställande. Längd: 15 cm Penetrerings djupet: 11, 00 cm Maximal diameter: 3. 60 cm Lämplig för Strap-on: Ja Lämpligt glidmedel: Vattenbaserad Material: PVC Färg: Hudfärg… (realistic-dildo-flesh---15-cm)
RED BOY LINE6" STRAP-ON Pris: 300,00 Material PVC Kön Unisex Längd på skaftet 170 Diameter ut 45… (red-boy-line6-strap-on)
ROTATING & VIBRATING DILDO FLESH Pris: 499,00 Realistisk dildo som roterar runt, skönt för G-punkten Denna unika leksak är utformad för att böja och rotera runt. Dess flexibla axeln böjer och anpassar sig lätt efter dig, så att du kan hitta den perfekta formen och vinkel för din kropp och G-punkt. Hela axeln roterar i en cirkel som blir mer märkbar när du böjer leksaken. Denna speciella rotation gör dildon känns mer naturligt när du använder den. • Böjer för att passa dina inre former och roterar för extra stimulans • realistiskt utseende och känsla för ökad njutning • Sugkopp bas passar de flesta släta ytor och strap-on selar • Axel mäter 4 cm i diameter och 19 cm lång • Tillverkad av slitstark och fast TPR • Vibrator använder 2 AA-batterier, som säljs separat… (rotating-vibrating-dildo-flesh)
SILICONE STRAP-ON FLESH Pris: 419,00 Sugen på en sex med strap on? Då är detta strap-on dildo är gjord av mjuk silikon precis lagom. Dess böjda form och verklighetstrogna detaljer lovar spännande äventyr. Banden är individuellt justerbara. Detta strap-on dildo är en sexleksak från varumärket Seven Creations Material Silikon Diameter Utanför 5 cm Längd Total 23 cm Längd Skaft 14 cm Bodysafe JA Vattentät JA… (silicone-strap-on-flesh)

Uddrag fra butikkernes produktbeskrivelser

Justerbar storlek, svart bälte med två hudfärgade penis dildos för dubbelpenetrering. Dildolängd 15,2 cm och 13,5 cm. Ø 4,6 och 2,6 cm För både HENNE och HONOM. Strap-on penis av mjuk latex. Ådrig och med pung. Elastiska justerbara spännen. Perfekt för att urforska nya fantasier. Längd 19 cm, Ø 3.5 cm. Strap-on sele med töjbar O-ring av silikon att infoga en strap-on dildo eller vibrator (ingår ej). Justerbar för att passa alla storlekar. Tillverkad av nylon och neoprene. Material: Nylon

Penis (längd 7 cm, Ø 3-3.5 cm) strap on med klitoris stimulator. Vibrationer genom hela sexleksaken. Stretchband är justerbara för perfekt passform. Steglös vibrations kontroll. Material: PVC. Batteridrift: 2x AA Justerbar storlek, svart bälte med två hudfärgade penis dildos för dubbelpenetrering. Den vaginala dildon är utrustad med en multi-speed vibrator. Dildolängd 15,2 cm och 13,5 cm. Ø 4,6 och 2,6 cm Denne Strap-on og silikone dildo kit for begyndere er udstyret med et fire-vejs justerbart strap-on seletøj og en slank dildo perfekt for begyndere. Silikonedildo mål 12,7 cm lang og 2,25 cm i diameter.

När hon vill bli mer utfylld än du kan erbjuda henne, är en ihålig strap-on dong det ultimata sättet att få henne att njuta till max med din nya extra stora penis. Strap-on penis för heta rollspel! Stor penisformad dildo (längd 13 cm, Ø 4-4.5 cm) med stora pungkulor. Sele med justerbara nylonremmar. Storlek S-L

Penetrera din partner med härliga vibrationer. Ihålig Strap-On för både dig och din partner. Flare är en semirealstisk silikon dildo med en slät yta och runda mjuka kanter. Den är 14.5cm lång och 3.2cm i diameter. Passar även utmärkt till strap-on selar. Vill du och din partner testa på dubbelpenetrering och samtidigt ha händerna fria till annat? Då kan Pipedream Double Trouble vara den perfekta lösningen för er. Det är en mjuk, följsam dildo i en smalare modell som har en naturtrogen utformning

Det här Strap-on kitet och lite glidmedel är allt du behöver för en riktigt fantasiförverkligande kväll. Dildon är tillverkad i mjuk, ftalaterfri PVC och kan därmed användas med både vatten- och silikonbaserat glidmedel. Dildon sitter stadigt Funkar för alla – lesbiska eller straighta, kanske mannen vill testa och få den i baken… Garanterat mycket kul i sängkammaren! Material: Jelly Innehåller:1st Harness 1st Rak dildo 1st Lätt böjd dildo 1st Kuldildo

Strap-on som kan användas både av man och kvinna. Stilig string strap-on sele som är fullt justerbar för perfekt passform för just dig. Passar alla med ett midje mått upp till 152cm. Går utmärkt att maskintvätta. O-ringen passar till de flesta normal stora dongar. Strap-on penis (ihålig inuti) med vibrationer. Stretch band av nylon, justerbara. Längd 17 cm, djup 11 cm. Inner Ø 3.5, yttre Ø 4.5 cm. Batteridrift: 2st AA

Passion Partner Strap-on är tillverkad av mjukt PVC-material och har en realistisk form som känns lika bra som den äkta varan. Med en bekväm sele som är fullt justerbar att passa alla storlekar. Femme gummi dildo är slät och har mjuka runda kanter för sensuell stimulans, den är semirealistisk i läcker ljusrosa färg. 16.5cm lång och 3.2cm i diameter. Passar även utmärkt till strap-on selar.

Strap on set för dig som är nybörjare och inte riktigt vet vad för slags dildo du vill ha eller för dig som är erfaren och vet precis vad du vill ha! Med detta kit får du en bekväm harness i fuskläder och nylon och två stavar i flexibel jell Med detta strap-on set kan era trekants fantasier bli verklighet. Mjuk robust lårsele med utbytbar O-ring. Selen har en ficka för den medföljande bullet vibratorn. Passar upp till 76cm i lårmått. Passar med de flesta normal stora dildos med utsvängd bas. Går bra att tvätta i maskin.

Cumfy Hollow Strap-on är en ihålig strap-on som kan användas av alla oavsett kön. Om du har en penis så kan du trä den ihåliga staven ovanpå och om du inte har en penis så är staven ändå så pass stabil att den inte viker sig under användni The Hump Bump and vibe är gjort för att passa med Sportsheets Pleasure Pillow and I Like It Doggie Strap On. Fäst den och få otrolig skön klitoris stimulans.

Realistiskt Strap-onutseende med ådror och pung. Magnum är en enkel dildo som kan användas både vaginalt och analt.Tack vare sin breda bas så är den lätt att hålla i och den är även en idealisk dildo att använda i en strap-on-harnesk. Magnum är tillverkad i medicinskt silikon och har en sl Tränga djupt in i din partners kropp med denna strap-on från Ouch! Dildon kan skruvas loss från trosan. Banden är justerbara och håller allt på sin plats. Så alla kan leva ut sina snuskigaste fantasier.

Trådlös vibro-bi för skön klitorisstimulans. Justerbara stretchband för perfekt passform. Batterier ingår. Storlek: 6 x 6 cm. Material: TPE. Alias female strap-on med rejäla spännen som är lätt justerade och håller dildon stadigt på plats. En rejäll strap-on sele som är fullt justerbar för perfekt passform för just dig. 2st O-ringar av metall medföljer som passar de allra flesta dongar.

Mjuk och behaglig sele med genomskinlig vinyl front. 3-vägs justerbara remmar passar upp till 152cm i höftmått. 1,5 (3,8 cm) metall O-ring som rymmer de flesta normal stora dildos med utsvängd bas. Lätt att sätta på. Justerbar på några sekunder. Bekväm strap-on som är ett utmärkt val för både nybörjaren och den erfarne. Med sin 20cm skruvade dildo passar den både analt och vaginalt. Super bekväm sele som du justerar till perfekt passform för just dig. Storlek: 20cm

Bekväm strap-on som är ett utmärkt val för både nybörjaren och den erfarne. Med sin ribbade dildo passar den både analt och vaginalt. Super bekväm sele som du justerar till perfekt passform för just dig. Storlek: 19cm, penetrerande längd 15cm Double Penetrator är en perfekt strap on för dig som vill njuta av en dubbel sensation samtidigt. Den har en reglerbar harness som kan anpassas för att passa just dig och din kropp så den sitter stadigt på plats. Harnessen är kopplad till de båda

Hudfärgad, med avtagbar konstläder sele. Lilla vibratorn: längd ca. 10 cm, Ø 3.5 cm. Stora vibratorn: längd ca. 15 cm, Ø 3.5 cm. Separat styrbara vibrationer. Båda med egen fjärrkontroll. Multispeed vibrationer. Täng in i din partner och utforska varandra på nytt. Vibro penis (7 cm, Ø 2.3-2.8 cm) med trådlös fjärrkontroll (räckvidd ca. 8 m). Justerbara spännen för perfekt passform efter din kropp. Batterier ingår. Material: PVC.

Rosa Strap-on klitorisvibrator med trådlös fjärrkontroll. Vibratorn är avtagbar från fjärrillen. Med justerbara remmar för en perfekt passform. 14cm mini dong tillverkad av hudmaterialet Real Skin med en kraftig sugkopp i botten. Passar utmärkt till en strap-on sele och 14cm är en perfekt storlek när hon ska ta honom där bak. En enkel strap-on för dig som vill prova på och se om en strap-on är något för er

Öppen sele-trosa i svart konstläder med dildo av mjukt hudfärgat hudmaterial. 18,5cm lång, Ø 4 cm. Selen kan justeras i storlek. Härlig dubbeldildo i skönt silikon, dubbel njutning. Bekväm strap-on i skinande röd PVC, 4-vägs justerbara remmar som passar upp till 152cm i höftmått. O-ring i gummi 3.8cm (1.5) i diamter, med möjlighet att byta till andra O-ringar. Lätt att sätta på, justeraras på några sekunder. Strap-on som ger glädje till både bärare och mottagare. Bärarens silikon dildo vibrerar och mottagarens silikon dildo är uppblåsbar för att fylla ut till max. Vibratorn är utrustad med 7 hastigheter. Justerbara band för en perfekt passform.

Elegant Strap-on Set perfekt för nybörjare – den låga sele har en sammetslen mjuk insida som känns bra mot huden, läcker g-string som är mycket stretchig för att passa de allra flesta. Roterande vibro penis (längd 9 cm, Ø 3 cm) med justerbara stretchband. Både vibration och rotation styrbart i 5 nivåer. Material: PVC. Batteridrift: 2st AA

Tränga djupt in i din partners kropp med denna strap-on från Ouch! Dildon kan skruvas loss från trosan. Banden är justerbara och håller allt på sin plats. Så alla kan leva ut sina snuskigaste fantasier. En skön ihålig strap-on med annorlunda sele. Dubbel njutning & dubbelkt så kul med Fetish Fantasy Series Vibrating Double Delight Strap-On! Rosafärgad lay-on vibrator, fjärrilsformad. 10 vibrations nivåer. Bredd ca. 6 cm, längd 4.5-7 cm. Avtagbara remmar. Individuellt justerbara.

Löstagbar strap-on och dubbel vibrator. En ihålig strap-on som mäter hela 25,5 cm. Se din partner njuta samtidigt som du själv njuter med denna duo strap-on. Stretch-to-fit, mjuk och skön trosa med ett förstärkt frontparti och inbyggd töjbar universal ring som passar de flesta strap-on lämpliga dildos. Intern ficka för att lägga till din favorit stimulator (ingår ej)

Dubbel vibrator för dubbel njutning.Med stretchband som håller den säkert på plats. Lilla vibratorn: längd 10 cm, Ø 3.5 cm.Stora vibratorn: längd 18 cm, Ø 2.5-3 cm. Varje vibrator med 3 nivåer av vibrationer. Material: PVCBatteridrift: 4st AA Life-sized PVC vibrator with 4 levels of vibration. Length ca. 13 cm, Ø 4-4.5 cm. Prominently veined and with testicles. With black strap-on panties with wide nylon straps with buckle closures. Adjustable for size 76-120 cm.

Tränga djupt in i din partners kropp med denna strap-on från Ouch! Den smala dildon kan skruvas loss från trosan. Banden är justerbara och håller allt på sin plats. Så alla kan leva ut sina snuskigaste fantasier. Dildon är mjuk, men ändå stadig, tillverkad i jellymaterial med en längd av 16.5cm och diameter om ca 3cm.
Sele i lack och stretchigt resårmaterial som fästs runt låret med stadig kardborreknäppning.

Share från Fun Factory är en strap-on som bärs av en kvinna för att penetrera en kvinnlig eller manlig partner. Den bärs utan ett harness och känns därför som en naturlig förlängning av din kropp. Share ger en närmre och intimare känsla än Skyn silikon dildo semirealstisk med en slät yta och runda mjuka kanter. Den är 16.5cm lång och 3.2cm i diameter. Passar även utmärkt till strap-on selar. Elegant bekväm strap-on sele tillverkad av premium läder. 3-vägs justerbara remmar passar upp till 152cm i höftmått och inkluderar en 1,5 metall O-ring som passar de flesta normal stora dildos med utsvängd bas.

Den ultimata strap-on med 3 olika penismodeller. Lår sele med kardborrefäste, passar lår upp till 61cm i omkrets. Tillverkad av mjukt neopren. Dildon köps separat. Double Trouble från Fetish Fantasy serien är en kombinerad penisring och analstav, han fäster den lätt runt penisroten och pungen och får på så sätt hjälp med att få en grövre erektion och med att fördröja utlösningen. Double Trouble är

Vibrerande strap-on som inte kräver någon sele, den ger stimulans till båda samtidigt. Dildon har lagom storlek som funkar lika bra vaginalt som analt Storlek: 22.8 x 4.3cmVikt: 450gram Sharevibe från Fun Factory är en strap-on med vibrator som känns som en förlängning av din kropp. En strap-on helt utan sele för mer hudkontakt och en närmare känsla. Sharevibe anpassar sig till olika samlagsställningar och rör sig med paret.

Strap-on av 100% silikon med 7 sköna vibrations program. Staven är formad för att även stimulera g-punkten. Stimulans till er båda för maximal njutning i sängen. Längd: 20.5cmMaterial: 100% SilikonVattentätt: JaBatteridrift: 2st AA XSkin 6? är en ljust hudfärgad dildo med ett mycket naturtroget utseende. Den är tillverkad i ett medelhårt PVC-material som är stabilt och har en hudliknande känsla. Dildon är lätt strukturerad med en yta som efterliknar ådror och veck, samt

Strap-on med latexpenis, justerbara spännen. Ihålig insida. Förlänger hans penis med ca 5cm. Djup 10 cm, inner Ø ca. 3 cm. Yttre Ø 4 cm. Material: Latex En strap-on rabbit med klitoriskittlare och ihålig penis. Den här rabbiten har två starka motorer och fem vibrationsnivåer som styrs separat med fjärrkontroll med sladd. Strap-on banden är justerba

Sharevibe från Fun Factory är en strap-on med vibrator som känns som en förlängning av din kropp. En strap-on helt utan sele för mer hudkontakt och en närmare känsla. Sharevibe anpassar sig till olika samlagsställningar och rör sig med paret. Ger honom den anala tillfredsställelsen som han fantiserat om, slim jelly dong som är perfekt i storlek när man är en nyfiken nybörjare. Strap-on set med tre olika dildos att fästa på stringen. I setet ingår en naturtrogen penis med längd 18 cm och diameter 2,9-4 cm. En slank analdildo med längd 17 cm och diameter 1,9-2,9 cm och slutligen en anatomiskt formd g-punktsdildo med längd

Please Me är en liten och smal silikon dildo som passar utmärkt både vaginalt och analt. Den är 12.7cm lång och 2.2cm i diameter. Passar även utmärkt till strap-on selar. Med Potent Plunger får du allt som behövs för lite härligt strap on sex! Strap-on dildon är i ett realistiskt penisutformade med ljus hudfärg. Den är tillverkad i ett fast men ändå flexibelt gummimaterial och som om inte det vore nog så är

Naturfärgad strap-on dildo med justerbara remmar som passar de flesta kroppsstorlekar. Världens första strap-on-kanin i glas är här! Elegant, exklusiv och handgjord. Det här är en grym strap-on som du kan skruva loss dildon ifrån selen.
Banden är justerbara för att sitta ordentligt på plats och lämnar dina händer fria för utforskning på andra håll.
Unisex. Spänn fast och sätt på!

Amor är en mindre dildo men med mycket potential! Den har en bred bas vilket gör att den passar lika bra att använda för hand eller i en strap-on harness. Amor är lätt strukturerad vilket ger en försiktig och trevlig friktion. Ytan kan liknas me Bladformad vibrerande strap-on med extremt tyst vibrator med multi-speed. Mångsidig strap-on för nybörjare som vill testa på strap-on sex. För kvinna till kvinna, för mannen som vill ha anal sexuell njutning från sin kvinna, eller för mannen med erektions problem som behöver lite extra stöd med den ihåliga dildon.

Få effekten av en Strap-on, utan att krångla med harness. Den givande parten får dessutom njuta av en alldeles egen dildo. Mjukt, men ändå stadigt material med skönt glidig känsla. Diameter ca 3,5 cm. Double Delight ger dig lika mycket njutning tillbaka som du ger din partner.

Ihålig strap-on som sitter skönt om din penis. Bekväm butterfly med trådlös fjärrkontroll. Trä på dig denna butterfly och låt den tysta vibratorn med 20-program tillfredställa dig totalt. Hollow Extender är en vibrerande strapon som är tänkt att bäras av män under sexakten. Du fäster snabbt och lätt fast den på kroppen med elastiska och reglerbara remmar.Denna strapon passar bra för dig som har svårt att få erektion men änd

Justerbar storlek, svart bälte med två penis dildos för dubbelpenetrering. Dildolängd 15,2 cm och 13,5 cm. Ø 4,6 och 2,6 cm. Transparent/lilafärgad med svarta stretch band. Lilla vibratorn: längd ca. 10 cm, Ø 3.5 cm. Stora vibratorn: längd ca. 18 cm, Ø 2.5-3 cm. Material: PVC. Vibrationerna är separat styrbara. Multispeed vibrationer. Stor 23cm penisformad dildo med en penetrerande längd av 16.5cm och 5.7cm i diameter. Tillverkad av mjuk men ändå stadig PVC. Realistisk penisform med ådror. Den har en rejäll sugkopp i botten, och är även kompatibel med de flesta strap-on selar.

Denna strap-on gör verklighet av dina trekantsfantasier. 12cm mini dong tillverkad av hudmaterialet Real Skin med en kraftig sugkopp i botten. Passar till strap-on sele och 12cm är en perfekt storlek när hon ska ta honom där bak. Strap-on string med en avtagbar dildo med kraftig ådring och en sugpropp i botten. String justerbar för perfekt passform. Dildo storlek: Längd 24 cm, Ø 2.8-4.5 cmMaterial: TPE

Strap-on sele av konstläder med tre ringar med olika diameter (4, 5 och 6cm) för att fästa de flesta dildos med sugkopp. Selen passar dig med upp till 155cm i midjemått och max 48cm i höftmått Strap on – sexleksaker. En naturtrogen strap-on dildo med pung. Harness i läderimitation och spännremmar i nylon. Mycket säker fästanordnin 10? Flesh Hollow Strapon är en strapon som är tänkt att bäras av män som vill öka på sin ursprungliga längd. Den är ljust hudfärgad och mäter hela 25 cm. Den ihåliga dongen är tillverkad i flexibelt men fast PVC, dess inre diameter är 3,

Strap-on av högsta kvalité, justerbar för att passa just dig. Sportsheet’s vibrerande läder Strap-On Harness är en högkvalitativ strap-on sele med vadderat komfort stoppning, 4-vägs justerbara remmar och passar upp till 152cm i höftmått.

Double Delight Strap-On ger dig lika mycket njutning tillbaka som du ger din partner. Dildon är skönt ribbad på båda ändar för maximal njutning. Storlek: 30 x 4cmMaterial: PVC Njut av dubbelpenetrering med Everlasting Duet strap-on. Den vaginala dildon är ihålig för hans penis. Remmarna är justerbara (ben 32-46cm, höft 57-92cm). Nu kan du få den längd och omkrets du alltid har drömt om.

Rekommenderade nätbutikker inom Strap-On dildo

Nätbutik Fri frakt över Länkar
799 SEK Gå til nätbutik
700 SEK Gå til nätbutik
799 SEK Gå til nätbutik
999 SEK Gå til nätbutik
Alltid Gå til nätbutik