Satisfyer Pro 2

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Satisfyer Pro 2 Klitorisstimulator Pris: 929,00 … (15465)
Satisfyer PRO 2 NY - 99% får orgasm Pris: 899,00 Satisfyer Pro 2 är för dig som vill ha intensiva orgasmer. Med sin speciella teknik stimulerar den klitoris med hjälp av tryckvågor och ger en beröringsfri massage. Du placerar produkten mot din klitoris och sen sköter den jobbet själv. Du behöv… (564559-configurable)
Satisfyer PRO 2 NY 99% får ogasm Pris: 799,00 … (564559)
Satisfyer Pro 2 Pris: 799,00 Satisfyer Pro 2 är en stimulator med innovativ vakuumteknik och beröringsfri massageeffekt! Satisfyer Pro 2 stimulerar klitoris med lufttryck och ger en sugande känsla och otroliga orgasmer! Magnetisk uppladdningsbar via USB (laddare tillkommer) 11 Stimuleringsinställningar Material: ABS (stimulatorn) och medicinskt silikon (sugpropp) Lätt att rengöra Sugpropp avtagbar och vattentät för rengöring (ej själva stimulatorn!) Vattentät Längd: 17 cm Färg: Roséguld och vit sugkopp… (60401)
Satisfyer Pro 2 - Vattentät Klitorisstimulator - SET Pris: 1.318,80 Är du redo att ta emot den nya skönheten Satisfyer Pro 2 med öppna armar? Satisfyer Pro 2 besitter unik teknik som kommer att ta dina orgasmer till helt nya nivåer - bemärk att ordet orgasmer står i plural - de kommer nämligen att komma gång på gång. Den här stimulatorn har tagits fram för att kunna stimulera din klitoris till perfektion med hjälp av sitt mjuka silikonhuvud. Dess teknik och stimuleringssätt består av att den pulserar och skapar en oerhört njutningsfull känsla genom ett enda knapptryck. Stimulatorn är 16 cm lång och gjord av underbart ABS-material. Designen är därtill fin, smal och feminin. Satisfyer Pro 2 är försedd med två olika knappar - den ena sätter igång den och stänger av den, medan den andra knappen byter mellan de 11 olika stimuleringsnivåerna. För att stänga av stimulatorn håller du inne den nedersta knappen i två sekunders tid. Stimulatorn är 100% vattentät och dessutom tystlåten. Därtill är den uppladdningsbar med hjälp av den medföljande USB-kabeln som också är magentisk för att underlätta användningen. För att få ut så mycket som möjligt av dn Satisfyer Pro 2 rekommenderar vi att du använder den tillsammans med lite vattenbaserat glidmedel. Efter användning kan du enkelt avlägsna silikonhuvudet för att rengöra det.Se vårt fullständiga utbud av stimulatorer.… (5087)

Uddrag fra butikkernes produktbeskrivelser

Njut av multipla, intensiva och ditt livs bästa orgasmer. Nu är Satisfyer Pro 2 uppdaterad och en ännu bättre version av sig själv!Nya Satisfyer Pro 2 är 90 % tystare och har en märkbart större skillnad mellan de 11 intensitetsprogrammenSatisfyer Pro 2 är för dig som vill ha intensiva orgasmer. Me

Rekommenderade nätbutikker inom Satisfyer Pro 2

Nätbutik Fri frakt över Länkar
799 SEK Gå til nätbutik
700 SEK Gå til nätbutik
799 SEK Gå til nätbutik
999 SEK Gå til nätbutik
Alltid Gå til nätbutik