Penisförlängare

AndroPenis Penisförlängare Pris: 1.399,00 Storsäljaren Andro Penis från AndroMedical ger Dig större snopp utan vare sig operation eller läkarbesök. Du ordnar ett par extra centimeter på bara några månader i vår exklusiva penissträckare. Det får inte bara ett par cm längre penis du ökar även penisens omkretsen med upp till 1centimeter. Penisförlängar Kitet från Andromedical är komplett med grundliga instruktioner & tillbehör.… (15725)
Male Edge Basic Pris: 1.199,00 Male Edge revolutionerar marknaden för penisförlängare och ger dig den penis du alltid har drömt om! Från utvecklaren av Jes Extender, världens mest framgångsrika penisförlängare kommer nu denna uppdaterade, starkare och som väger ännu mindre. Som garanterar dig maximalt resultat på kortare tid. Male Edge fungerar genom dragningskraft som stimulerar cellerna att dela på sig och öka i antal, vilket utökar vävnadsmassan. Förstöringen sker både på penisens längd och omkrets. Male Edge kombinerar den starkaste dragningskraften på marknaden tillsammans med en lättvikts produkt som är smidig att bära under kläderna. Längre penis upp till hela 9cm är möjligt. Väger endast 65gram! Male Edge Extra kommer i en praktiskt väska och innehåller:Male Edge Penis Extender, Instruktions DVD, Linjal, 1st Gummi straps… (20995)
Male Edge Extra Pris: 1.349,00 Male Edge revolutionerar marknaden för penisförlängare och ger dig den penis du alltid har drömt om! Från utvecklaren av Jes Extender, världens mest framgångsrika penisförlängare kommer nu denna uppdaterade, starkare och som väger ännu mindre. Som garanterar dig maximalt resultat på kortare tid. Male Edge fungerar genom dragningskraft som stimulerar cellerna att dela på sig och öka i antal, vilket utökar vävnadsmassan. Förstöringen sker både på penisens längd och omkrets. Male Edge kombinerar den starkaste dragningskraften på marknaden tillsammans med en lättvikts produkt som är smidig att bära under kläderna. Längre penis upp till hela 9cm är möjligt. Väger endast 65gram! Male Edge Extra kommer i en praktiskt väska och innehåller:Male Edge Penis Extender, Instruktions DVD, Linjal, 2st Gummi straps, Reseväska och en protection pad för din penis.… (15726)
Andropenis Gold Penisförlängare Pris: 1.795,00 … (14362)
Jes Extender Original Penisförlängare Pris: 1.799,00 … (11934)

Male Edge Basic Penisförlängare Pris: 1.195,00 … (11563)
Male Edge Extra Penisförlängare Pris: 1.395,00 … (11753)
Male Edge Pro Penisförlängare Pris: 1.595,00 … (11754)
Male Edge Penis Enlarger Extra Kit Pris: 1.349,00 Male Edge Penis Enlarger revolutionerar hela marknaden för penisförlängare och penisförstoring och ger dig den penis du drömt om!Malin :- "Jag kan intyga att den funkar! Min kille har faktiskt fått längre och tjockare k-k efter att ha använt d… (563395)
MaleEdge Basic Pris: 1.599,00 Medicinskt bevisade MaleEdge är en ny generation penisförlängare från DanaMedic, tillverkaren av succén Jes Extender. Male Edge har tillsammans med systermärket Jes Extender blivit medicinskt bevisade som effektiva penisfärlängare. I en studie p… (473967)
MaleEdge Pro Pris: 1.899,00 MaleEdge är en ny generation penisförlängare från DanaMedic, tillverkaren av succén Jes Extender. Denna är en ny generation av penisförlängare i sträckningssegmentet. Penissträckning går ut på att kroppen naturligt producerar mer cellvävnad… (473975)
Penis Extender with Vibrator and Testicle Ring Pris: 189,00 Tillfredsställ din tjej på ett helt nytt sätt med den multifunktionella penisförlängaren Extension Slim FitNär du trätt på penissleeven förlänger du din penis med 2 extra centimetrar. Precis som namnet skvallrar om så är den slimmad och et… (567198)

Smooth Pris: 99,00 Smooth penisförlängare är perfekt för dig som känner att du har mer att ge än det du har. Toppen på Smooth är 6,5 cm lång som är, som namnet antyder, mycket len och slät med ett naturtroget utformat ollon. Du trär enkelt på den genom att s… (414367)
Vibrerande penisförlängare Pris: 149,00 Önskar du att du hade lite mer penis och att den dessutom vibrerade? Nu är räddningen här! Med denna vibrerande penisförlängare i latex adderar du lätt på hela 7 cm på din ursprungliga längd, och med dess kraftfulla vibrator skänker du sköna… (414292)
No 17 Dong Extension Grå Pris: 329,00 Rejäl penisförlängare Hållare runt pungen har den på plats Mycket bekväm Mjuk TPE av hög kvalite Går även att ha på dildos/vibratorer… (24187)
No 17 Dong Extension Transparant Pris: 329,00 Rejäl penisförlängare Hållare runt pungen har den på plats Mycket bekväm Mjuk TPE av hög kvalite Går även att ha på dildos/vibratorer… (24188)
Penis Sleeve Skin XXL Pris: 269,00 Penisförlängare i mjukt gummi Enkel att justera, passar de flesta Snabbt sätt att öka på storlek Även kvinnor kan använda, på t.ex. sina vibratorer Ftalatfri… (24034)
SONO - Svart Penishylster 20 cm, med testikelring Pris: 478,80 Är du en av dem som går runt och önskar att du kanske var utrustad med några extra centimeter? Då passar det här förlängningshylstret från SONO dig perfekt. Hylstret ger en längd på cirka 20 cm och har tagits fram för att kunna stimulera både dig och din partner på en och samma gång. Dessutom är hylstret försett med en ring i bottnen som testiklarna ska träs in i, vilket gör att hylstret inte faller av - hur galet det nu blir därhemma i sänghalmen. Penishylstret är gjort av svart TPE-material och förser dig med ännu skönare njutning om du använder det tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Hylstret har en fullständig längd på 32,5 cm, men den införbara längden är 20 cm. Diametern ligger på 5,2 cm, men är ytterst flexibel. Testikelringens diameter är 8,6 cm.Se vårt fullständiga utbud av penisförlängare.… (5049)

Uddrag fra butikkernes produktbeskrivelser

Smooth penisförlängare är perfekt för dig som känner att du har mer att ge än det du har. Toppen på Smooth är 6,5 cm lång som är, som namnet antyder, mycket len och slät med ett naturtroget utformat ollon. Du trär enkelt på den genom att s Medicinskt bevisade MaleEdge är en ny generation penisförlängare från DanaMedic, tillverkaren av succén Jes Extender. Male Edge har tillsammans med systermärket Jes Extender blivit medicinskt bevisade som effektiva penisfärlängare. I en studie p

Male Edge Penis Enlarger revolutionerar hela marknaden för penisförlängare och ger dig den penis du drömt om!Från utvecklaren av Jes Extender, som är världens mest framgånsrika penisförlängare, kommer nu denna ännu starkare penisförlängar

Storsäljaren Andro Penis från AndroMedical ger Dig större snopp utan vare sig operation eller läkarbesök. Du ordnar ett par extra centimeter på bara några månader i vår exklusiva penissträckare. Det får inte bara ett par cm längre penis du ökar även penisens omkretsen med upp till 1centimeter. Penisförlängar Kitet från Andromedical är komplett med grundliga instruktioner & tillbehör.

Den perfekta penisförlängaren som gör dig både bredare och längre. MaleEdge är en ny generation penisförlängare från DanaMedic, tillverkaren av succén Jes Extender. Denna är en ny generation av penisförlängare i sträckningssegmentet. Penissträckning går ut på att kroppen naturligt producerar mer cellvävnad

Önskar du att du hade lite mer penis och att den dessutom vibrerade? Nu är räddningen här! Med denna vibrerande penisförlängare i latex adderar du lätt på hela 7 cm på din ursprungliga längd, och med dess kraftfulla vibrator skänker du sköna

Rekommenderade nätbutikker inom Penisförlängare

Nätbutik Fri frakt över Länkar
799 SEK Gå til nätbutik
700 SEK Gå til nätbutik
799 SEK Gå til nätbutik
999 SEK Gå til nätbutik
Alltid Gå til nätbutik